Kalender for sæson 2019

Klik for at set flere billeder fra søsætning

Februar

• Onsdag den 20. kl. 19.00 Generalforsamling. Guleærter kl. 18 Tilmelding nødvendig til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .
  • Onsdag den 30 kl 18:30 Sejleraften og erfaringsudveksling. Spisning tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Marts

• Onsdag den 6. kl. 19.00 Foredrag om kanal sejlads til middelhavet.
  • Fredag den 8. kl. 18-22.00 Dameaften v/Marianne. Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

• Fred. - Lørd. 19. og 20.:

Fælles søsætning.Tilmelding til: Henrik Guldberg Hansen E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  mrk. "Søsætning"

• Søn. 21.: Standerhejsning kl. 14.00 - m/pølser i klubhuset.
  • Søn. 28: Opstart kapsejlads: Bjørnø rundt. Vi mødes til skippermøde kl. 9.00.

• Ons. 1. : Onsdagssejlads starter kl. 18.30 til skippermøde. Se Onsdagssejlads

• Lør. 15. - Søn. 16. Fællestur.
  • Ons 26. Sidste onsdagssejlads inden sommerferien.

• Sommerferie

August

• Ons 7. Onsdagssejlads genoptages efter sommerferie (respittider justeres t/kaffe)
  • Lør. 17. : Sommerfest.

• onsdag 25. Onsdagssejlads stopper.
  • søndag 29. Avanakø rundt. Vi mødes til skippermøde kl. 9.00.

• Fre.- Lør. 18. - 19..: Fælles bådoptagning.
  • Søn. 20.: Standernedtagning kl. 14.00 - m/pølser i klubhuset.

• Ons. 6. : Bowling i Bowl`n Fun i Svendborg kl. 17.30.

December

• Søn 31. : Nytårskur: Vi mødes kl. 11.00 i klubhuset og ønsker hinanden godt nytår.

Februar

• Ondag 19. : Generalforsamling m forudgående fællespisning

• Fred. - Lørd. 17. og 18. : Fælles søsætning.