Fjellebroen Sejlklub

..en lille hyggelig sejlklub hjemmehørende i Fjellebroen Havn i Fåborg-Midtfyn kommune på Fyn. Klubben har eksisteret siden 1965 og lever i bedste velgående med omkring 150 medlemmer fra hele fyn, og en aktiv ungdomsafdeling med cirka 30 sejlere fra lokalområdet.

Fjellebroen Havn  er en fiskeri- og lystbådehavn med plads til ca. 200 både. Havnen er rolig for alle vinde og med fredfyldt natur, hvor der altid er en gæsteplads. Gæstepladserne er markeret med grønt skilt. Der er gode grillpladser, hvor det er muligt at grille sine bøffer, og havnen har desuden grillkiosk og masser af andre faciliteter. Øhavsstien går lige forbi Fjellebroen Havn med mulighed for en smuk travetur.

Forside1Største skibe, der kan besejle havnen, er ca 25 m med en bredde på 5 m og dybgang på 2,3 m. Forskellen mellem middelhøjvande og middellavvande er 0,3 m. I storm op til 1,2 m.
Havnen kan bedst besejles om dagen gennem et smalt og kroget løb. Løbet ind til havnen er afmærket med bøjer som alle bærer refleks.Havnen er rolig for alle vinde.

Der forefindes: havnekontor, telefon, klubhus, sejlerstue, bad, toilet, mastekran 300 kg, slæbested 10 t, legeplads, affaldscontainer.

Der er 3 km til indkøb.

Vand og el på broerne. 

 

Adresse til havnen

Fjellebroen Havn, Fjellebrovejen 81, Syddanmark, 5600 Faaborg-Midtfyn, Danmark

Havnefoged

Hans Christian Hansen, Strandvejen 158, 5600 Faaborg

Medlemsskab

Tilmelding til Fjellebroen Sejlklub kan ske ved henvendelse på tlf.: 30952722 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

med oplysninger om adr. og telefon nummer.

Kontingent, senior: DKK 500,-fjellebroen skilt2Kontingent, junior: DKK 500,-      

Som medlem kan du tegne ansvarsforsikring for din båd hos Codan gennem sejlklubben til en god pris: 2024 Kr. 264,-